“Concept Makers fungerer som vores full-service reklamebureau, og vi har gennem de seneste 10 år haft et tæt samarbejde.  Det er vigtigt for os, at vi har en kreativ partner der kan levere til tiden, forstår vores strategi, har konkurrencedygtige priser og kender vores målgruppe.
Vi oplever, at Concept Makers udfordrer os på nye idéer og holder os opdateret med nye marketingkanaler. Helt overordnet er vi meget tilfredse med de løsningerne og de kampagner vi har udviklet sammen”.

Morten K. Sørensen (produktchef), Danske Spil, Dantoto

 

“Concept Makers har de seneste år været vores grafiske samarbejdspartner i forbindelse med udgivelsen af teatrenes store sæsonkatalog. Vi oplever, at de leverer til tiden og har en evne til altid at stå til rådighed.
Det har stor betydning for os, da der er mange interessenter med i processen optil udgivelsen. Vi har desuden haft glæde af Concept Makers evne til at bidrage med nye kreative input og ideer i forbindelse med vores markedsføringskampagner. Vores gode samarbejde med Concept Makerss bygger på tillid, og vi er altid sikre på, at vi får leveret materiale i en meget høj kvalitet”

Flemming Scheel, daglig leder hos BilletBillet

 

”Når man arbejder sammen med Concept Makers er man i trygge hænder. Vi har haft et tæt samarbejde i forbindelse med etablering af en helt ny visuel identiet, og vi har fået udviklet et helt nyt logo, som vi er meget tilfredse med.
Concept Makers formår at ramme plet hver gang jeg briefer dem, og de har en særlig god evne til at forstå min forretning, målgruppen og produktporteføjlen. Tingene er bare i orden og jeg har aldrig oplevet at noget af det materiale Concept Makers har lavet for mig skulle ændres”.

Jon Thomas Christiansen, Indehaver af Family Rider